Ben jij de helpende die graag zorgt aan huis en buurtgericht werkt? Sta jij klaar voor mensen die herstellende zijn van een operatie, ouderen die zorg nodig hebben maar ook jongeren? Mede door jouw inzet, kunnen zij zo lang mogelijk (zorg)onafhankelijk thuis blijven wonen en daarom willen wij én zij graag met jou werken!


Wie zijn wij? En wat voor pareltje zoeken wij?

Wij zijn Interzorg. In de regio Oss, Uden, Veghel en Nijmegen bieden wij thuiszorg aan meer dan 2.000 cliënten. Dat doen we vanuit ons hart. Dat doen we met een glimlach. En dat doen we graag ook met jou. Ben jij helpende, met een groot hart voor de zorg, flexibel, wil jij jezelf blijven ontwikkelen, heb je een prettige manier van communiceren en ben je op zoek naar een werkgever die er waarde aan hecht dat jij plezier hebt in je werk? Dan komen we graag met jou in contact.


‘De sfeer is super’

Studenten hebben dit jaar onderzoek gedaan onder onze medewerkers. Wie zijn wij als Interzorg? Wat onderscheidt ons? Het meest genoemd: de sfeer. Het was het antwoord waarop we hadden gehoopt, want onze cliënten hebben niet alleen baat bij jouw zorg en aandacht, maar ook bij jouw glimlach.


Wat biedt Interzorg?

- uren in overleg, en er zijn verschillende contractvormen mogelijk;

- een roosterindeling in overleg met jouw collega’s zodat je thuis en bij Interzorg niet gemist hoeft te worden;

- een prettige werksfeer met korte lijnen;

- salaris op basis van cao VVT, een pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 7,4%;

- een teamleider die er ook voor jou is;

- je kunt voordelig bedrijfssporten en deelnemen aan een collectieve verzekering;

- zo dicht mogelijk bij huis werken is ons streven;

- doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.


Zin om bij ons te komen werken? Stuur ons je glimlach!

Mail je cv met korte motivatie naar c.vos@interzorgthuiszorg.nl. En als je wilt: doe er een foto bij van jezelf, maar dan wel een waarop je lacht 😉. Heb je vragen? Bel dan met Carine van der Rijt op (0412) 651428.