Ben jij een scholier of student in de regio Nijmegen Lindenholt met een rooster vol gaten, of ben je in-between-studies? Steek jij tijdens je werk graag je handen uit de mouwen?

Dan kun jij bij ons aan de slag om snel jouw nieuwe gadget bij elkaar te verdienen. Bij Interzorg kun je doordeweeks een bijbaan hebben als huishoudelijke hulp op dagen en tijden die jou het beste uitkomen!Als huishoudelijke hulp in de zorg verricht je huishoudelijke taken bij (oudere) mensen thuis die dit zelf niet meer kunnen. Denk aan stofzuigen, het schoonmaken van de keuken of badkamer en toilet, bedden opmaken, of het huis op orde maken. Hiermee maak jij het mogelijk dat zij langer zelfstandig thuis kunnen wonen; dat is toch geweldig! En nog leuker; ze kijken uit naar jouw komst! Zit jouw werk er op, dan scoor je karmapunten als je nog even de tijd neemt om een praatje te maken nádat je het logboek hebt bijgewerkt maar vóórdat je de deur achter je dicht trekt omdat je naar school of sport moet. Reken maar dat dat jou en jouw cliënt een goed gevoel geeft.


Bij een leuke baan hoort natuurlijk ook een mooi salaris. Met dit werk in de thuiszorg verdien je bij Interzorg zeker geen minimum loon: je verdient maar liefst € 10,76 per uur (bruto).

En daar krijg je het volgende nog bij:

  • Dankbaar en gezellig werk in stabiele, niet complexe situaties;

  • Een mooie aanvulling op jouw cv; jouw toekomstige werkgevers houden van bezige bijen;

  • Een flexibel rooster wat je, in overleg, zelf kunt indelen op doordeweekse dagen van 8.00 – 17.00 uur (je werkt 3 tot 6 uur per dag);

  • Afwisselend werk dat je goed kunt combineren met jouw andere activiteiten;

  • Vanuit het gebied waar je woont ga je werken;

  • Een fietsvergoeding, maar je mag zelf bepalen of je per fiets, scooter of met de auto gaat;

  • Een stijgende bankrekening.

Hebben wij jou overtuigd dat je met dankbaar werk in een warme (letterlijk en figuurlijk) omgeving, en liever niet in een regenachtige boomgaard, de horeca, drukke supermarktrijen of een koelcel aan de slag wilt? Mail dan jouw (korte) motivatie en cv naar c.vos@interzorgthuiszorg.nl. Als je nog vragen hebt, mag je altijd contact opnemen met Ingrid Hendriks op 0412-651428.