Ben jij een ervaren begeleider met kennis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), Wlz en andere regelgeving en voorzieningen vanuit gemeentes? Voor onze cliënten zoeken wij een flexibele rots. Dat klinkt tegenstrijdig, maar dat is precies wat onze cliënten nodig hebben. Iemand die stevig staat en tegelijkertijd met ze meebeweegt. 

Wie zijn wij? En wie zoeken wij?

Wij zijn Interzorg. In de regio Oss, Uden, Veghel en Nijmegen bieden wij thuiszorg aan meer dan 2.000 cliënten. Dat doen we vanuit ons hart. En dat doen we graag ook met jou. Ben jij de positieve enthousiaste ervaren begeleider die stevig in zijn schoenen staat, binnen de kaders werkt maar graag meedenkt hoe zaken anders en beter kunnen? Je vindt het heerlijk om zelfstandig te werken, maar ook om samen te werken in het zelfregelende team en daarnaast contact te leggen met interne en externe collega’s. Daarnaast heb jij affiniteit met de ouderen doelgroep. En niet te vergeten, je hebt minimaal een afgeronde opleiding mbo-niveau 4 in de richting van bijvoorbeeld maatschappelijk werk, en kennis van ziektebeelden van psychische aandoeningen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In de rol van ambulant begeleider ondersteun je mensen met (zeer) complexe problematiek. Hierbij kun je denken aan cliënten met enkelvoudige psychiatrische problematiek, maar ook dubbel- en triple diagnostiek (psychiatrie / verslaving / LVG) en gezinsbegeleiding. Ook mensen met dementie behoren tot onze doelgroep.

Je bent voor de cliënt de spin in het web; dus het aanspreekpunt en hun houvast. Je zorgt voor structuur en werkt bijvoorbeeld samen met wijkteams, bewindvoerders, ambulante psychiaters en politie om de begeleiding optimaal af te stemmen. Ook hou je nauw contact met familie en het sociale netwerk van de cliënt. Daarnaast blijf je altijd zoeken naar ontwikkelmogelijkheden voor de cliënten en stimuleer je hen om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. De inzet is altijd een langdurig contact omdat wij geloven dat de echte begeleiding pas begint na de eerste stappen.

Wat biedt Interzorg?

  • uren in overleg, verschillende contractvormen mogelijk;
  • variabele werktijden, met uitzondering van weekenden en feestdagen
  • een prettige werksfeer met korte lijnen en een open manier van communiceren;
  • salaris op basis van cao VVT;
  • pensioenregeling;
  • eindejaarsuitkering van 7,4%;
  • reiskostenvergoeding;
  • collectieve verzekering;
  • voordelig bedrijfssporten;
  • doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. 

Ben jij deze flexibele rots die zin heeft om samen met ons te bouwen?

Dan komen we graag met je in contact! Bel ons om kennis te maken of stuur je CV naar c.vos@interzorgthuiszorg.nl. Als je nog vragen hebt, mag je altijd contact opnemen met Ingrid Hendriks op telefoonnummer 0412-651428. 

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie door werving en selectie, detachering-of uitzendbureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature

Persoonlijke gegevens
Werkervaring
(doc,docx,pdf max 2MB)
Motivatie
(doc,docx,pdf max 2MB)
Opmerkingen
Nog één vraag

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com