Op 21 november 2018 organiseert Vegro de Publieksacademie in Eindhoven. Deze gratis informatieavond is gevuld met informatie over innovaties en manieren om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven. Want zo lang mogelijk zelfstandig zijn, dat wil toch iedereen?

Tijdens de Publieksacademie delen vijf deskundigen hun expertise met de aanwezigen. Zo kun jij luisteren naar onder andere deskundige in positieve gezondheid Machteld Uber, innovatieadviseur Marcel Plomp en cabaretier Leon van der Zanden. Wat is het effect van een positieve houding en gezond leven op onze zelfredzaamheid? Hoe kunnen de nieuwe innovaties ons ondersteunen? De presentatie van de Publieksacademie is in handen van voormalig tweede-kamerlid Sabine Uitslag.

Na afloop van de lezingen ben jij van harte welkom onder het genot van een hapje en drankje in het Expertisecentrum. Bekijk de nieuwste technologieën op het gebied van zelfredzaamheid en gezondheid en ga met de deskundigen in gesprek.

De Vegro Publieksacademie over zelfredzaamheid wordt gehouden op 21 november 2018 in het Natlab aan de Kastanjelaan 500, 5616 LZ Eindhoven. Het programma duurt van 19.00 tot 21:15 uur. Alle belangstellenden kunnen zich gratis aanmelden.

Website Vegro:                                  https://www.vegro.nl

Meer informatie publieksacademie:  https://www.vegro.nl/publieksacademie

Voor inschrijving:                               https://www.vegro.nl/inschrijfformulier

Save the Date publieksacademie

Poster publieksacademie Samen Zelfredzaamheid