Afgelopen woensdag hebben we de Dag van de Thuiszorg in Nijmegen gevierd. We kijken terug op een hele leuke, informele en gezellige middag waar we op ludieke wijze aandacht hebben besteed aan aandacht!

Na een opening waarin Yvonne Althuizen (Directeur) aan de hand van een stokje een “Compliment” doorgaf, heeft Coen Barten van Heilbron vertelt over onze samenwerking met Heilbron (voorheen Sucsez). En ondanks het feit dat verzekeringen niet sexy zijn, denken we wel dat ze van grote meerwaarde kunnen zijn voor aandacht voor jezelf en je gezin.

Daarna werd het stokje overgedragen aan Peter van de Ven. Aan de hand van stellingen hebben we doorgepraat over wat AANDACHT is, welke betekenis het heeft en hoe belangrijk het is.

Waar ging het vanmiddag om?

Het ging om AANDACHT hebben voor jezelf en voor je collega. Want aandacht hebben voor onze cliënten hoeven we jullie niet te leren, daar zijn jullie supergoed in!

We hebben verteld dat we het zo belangrijk vinden dat we hier een werkgroep voor in het leven hebben geroepen waarin we nadenken over en vormgeven aan AANDACHT.

Voor de mensen die er waren: enorm bedankt dat jullie AANDACHT hadden voor deze bijeenkomst, het was echt heel erg de moeite waard! Voor de mensen die er niet waren? We hopen dat jullie er volgend jaar bij zijn! We zijn vandaag een nieuwe traditie gestart. We hadden en hebben de traditie om de Kerstborrel in het Osse te vieren maar vanaf dit jaar vieren we de Dag van de Thuiszorg in Nijmegen.

En dat stokje? Dat is doorgegeven aan een van onze collega’s. Wij denken dat hij ons gaat verrassen!

dag vd thuiszorg 3