Alle contracten voor huishoudelijke hulp met Pantein Vivent worden per 1 februari 2015 beëindigd. Dat is het directe gevolg van het faillissement van Pantein Vivent. De pilotgemeenten (waaronder Oss) dragen 2.500 cliënten met huishoudelijke hulp van het failliete Pantein-Vivent over aan de lokale zorgaanbieders.

Bernheze, Boekel, Boxmeer, Landerd, Sint-Anthonis, Sint-Oedenrode, Oss en Veghel werken sinds 2014 samen in een pilot voor hulp bij het huishouden. Zij hebben voor de huishoudelijke verzorging contracten met nog acht zorgaanbieders. De pilotgemeenten dragen 2.500 cliënten met huishoudelijke hulp van het failliete Pantein-Vivent over aan deze zorgaanbieders.

Behoud van banen

Acht zorgaanbieders doen mee aan de pilot, Interzorg is een van die aanbieders. Het overdragen van de cliënten en medewerkers van Pantein Vivent is gunstig. Er is altijd een aanbieder waar de cliënt samen met zijn hulp naar toe kan. Dit geeft de grootste kans dat cliënten hun eigen hulp kunnen houden.
Continuïteit, keuzevrijheid en kwaliteit van de dienstverlening worden zo worden verzekerd.

Cliënten én werknemers zijn van harte welkom bij Interzorg.

Alle ex-clienten van Pantein-Vivent krijgen donderdag 22 januari 2015 een brief van hun gemeente met daarin de besluiten die genomen zijn.
Wilt u – als cliënt of werknemer – daar niet op wachten dan kunt u natuurlijk ook direct contact opnemen met Interzorg.