Met gezonde en evenwichtige voeding zorgt u goed voor uzelf. Helaas kan niet iedereen meer zelf voor een lekkere en verantwoorde maaltijd zorgen. Interzorg biedt u in samenwerking met Foodconnect een warme maaltijd aan. Lekker en persoonlijk, met verse ingredienten.

Maaltijden met een persoonlijk tintje.
Kunt u voor korte of langere tijd niet koken? Of wilt u enkele gezonde en lekkere maaltijden op voorraad voor drukke dagen? Dan is een maaltijd via Interzorg de oplossing: persoonlijk gekookt, thuisbezorgd en net zo gezond en lekker als thuis. 

Persoonlijke menukaart
Wenst u een beetje meer jus, wat extra groenten of heeft u een dieet? Daar houden we rekening mee. Met de persoonlijke menukaart kunt u elke dag kiezen waar u zin in heeft. Uw bezorger brengt uw maaltijden (en verse boodschappen) wekelijks op een vaste dag bij u thuis. U hoeft dus niet te wachten op de bezorger en u bepaalt zelf wanneer u eet.

Interesse? Klik op de link naar onze keuken en stel uw eigen maaltijd samen!

                 http://interzorg.uwmaaltijd.nl/shop

 

 Namens Interzorg alvast smakelijk eten!

 

Hulpmiddelen zijn er in veel soorten en maten, van eenvoudig tot heel specifiek. Om u, in uw eigen situatie, het beste te kunnen helpen zijn wij een samenwerking aangegaan met Vegro.
Vegro beschikt over thuiszorgwinkels, uitleenpunten en een uitgebreide webwinkel waar u terecht kunt voor het lenen, huren en kopen van alle hulpmiddelen. Zij hebben al ruim 30 jaar ervaring.

Veiligheid

Een scala aan producten zorgt voor uw veiligheid onderweg. Denk aan rollators, scootmobielen, rolstoelen en wandelstokken. Maar ook voor uw veiligheid binnenshuis wordt gezorgd: van hoog-laagbedden en badbeugels tot en met anti-slipmatten.

Praktisch gemak

Praktische materialen maken het leven makkelijker: bloeddrukmeters, reisartikelen, matrassen, maar ook kleine handigheidjes zoals leesloepen en thermometers vindt u in het assortiment. 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Vegro 0800-2887766
www.vegro.nl