Hulp bij het huishouden

Soms lukt het niet meer, als u herstelt na een ongeval bijvoorbeeld, bij ziekte of omdat u toch een dagje ouder wordt. Voor even, of voor langere tijd, onze medewerkers nemen u graag wat taken uit handen.

Begeleiding

Wanneer u moeite hebt met het dagelijkse ritme, structuur, administratie, opvoeding of het uitbreiden en onderhouden van uw sociale contacten door lichamelijke problemen en dementie, maar ook door psychische problemen, verslaving, een verstandelijke beperking of een niet aangeboren hersenafwijking kunnen wij u hierin ondersteunen en begeleiden.
Samen gaan we op zoek naar wat u nog wel kunt en leren wij u nieuwe vaardigheden om zelf weer regie te krijgen op uw dagelijks leven.
Wij werken binnen de ketenzorg nauw samen met andere disciplines, zodat de zorg goed op elkaar kan worden afgestemd. Onze specialistische medewerkers zijn deskundig en goed opgeleid om u op een voor u, prettige manier weer een zo aangenaam en zelfstandig mogelijk leven te laten leiden.

Persoonlijke verzorging

Hulp bij het opstaan, douchen, aankleden, tandenpoetsen, iedere ochtend of avond, of alleen in het weekend? Voor onze medewerkers is het belangrijk dat u zich prettig voelt.

Verpleging / verzorging

Bent u ziek, net ontslagen uit het ziekenhuis of heeft u een handicap? Verpleegkundigen en verzorgenden van Interzorg leveren vanuit een klein wijkteam persoonlijke en professionele zorg. Ze zijn uitstekend opgeleid én bijgeschoold op de laatste technieken.

Langdurige zorg

Interzorg levert nachtzorg en zorg in de laatste levensfase. Dat betekent dat zorgverleners vaak en lang bij u thuis zijn. Een goed contact en vertrouwen worden dan nog belangrijker.

Diëtiste

Een goede en gevarieerde voeding is belangrijk om uw conditie op peil te houden. Zeker bij ouderen is dit van belang. Interzorg werkt samen met de diëtist van Mien Thuis. De diëtist kan u begeleiden en adviseren bij problemen op het gebied van eten en drinken. Een goed voedingspatroon en een goede voedingstoestand draagt immers bij aan de kwaliteit van het leven.

Bel met 088 520 5200 of stuur een mail naar info@mien-thuis.nl voor meer informatie.